Tracking Tool for Biodiversity Projects

Te dhenat mbi raportet


( Filtro sipas vitit dhe zonës )

Raportet e krijuara


Zona e Mbrojtur Institucioni Date Status Pikezimi Mett
Mali i Tomorrit AdZM, Berat 2020-06-22 16:54:35 Ruajtur 0
Mali i Dajtit AdZM, Tirane 2020-06-24 12:10:31 Ruajtur 54
Divjake - Karavasta AdZM, Fier 2020-07-01 12:21:41 Ruajtur 65
Llogara AdZM, Vlore 2020-07-16 11:47:17 Ruajtur 65
PKD "Karaburun - Sazan" AdZM, Vlore 2020-07-16 14:23:56 Ruajtur 71
Vjose - Narte AdZM, Vlore 2020-07-16 15:16:09 Ruajtur 51
Butrinti AdZM, Vlore 2020-08-03 11:07:41 Ruajtur 60
Karaburun AdZM, Vlore 2020-08-04 09:26:42 Ruajtur 51
Syri i Kalter AdZM, Vlore 2020-08-07 09:52:50 Ruajtur 42
Rrezome AdZM, Vlore 2020-08-07 10:08:00 Ruajtur 34
PKD "Karaburun - Sazan" AdZM, Vlore 2021-03-26 11:35:03 Ruajtur 66
Llogara AdZM, Vlore 2021-03-26 13:37:13 Ruajtur 59
Llogara AdZM, Vlore 2022-01-10 12:21:51 Ruajtur 57
Mali i Dajtit AdZM, Tirane 2022-07-18 12:01:32 Ruajtur 75
Vjose - Narte AdZM, Vlore 2022-08-01 15:08:32 Ruajtur 55

Raportet e krijuara


Zona e Mbrojtur Institucioni Date Status Pikezimi Fss